fbthdr

Üdvözöllek a blogomon, remélem, gyakran fogunk találkozni a virtuális világon innen és túl!

Az Anya cipőjében blogot azért indítottam el, mert az elmúlt években sokat foglalkoztam azzal, hogyan tudnék segítséget nyújtani anyatársaimnak.

Én is sok szerep között, sok cipőben egyensúlyozom: Coach vagyok, karrier szakértő, újságíró, amatőr nevelési és szoptatási tanácsadó (képzettség megszerzése folyamatban 😉).

Emellett Y generációs, 34 éves, szerelmetes feleség, kétgyerekes anyuka, a kötődő nevelés híve és szószólója, a női szerepek kutatója, lelkes önkéntes.

Abban bízom, hogy az Anya cipőjében blog hasábjain magukra ismerhetnek azok a harmincas, negyvenes és ötvenes anyák, akik – saját szüleikkel, nagyszüleikkel ellentétben – jelentős élettapasztalattal, kialakult világ- és énképpel, sikerekkel és kudarcokkal a hátuk mögött váltak szülővé, örökbefogadó szülővé, nevelőszülővé. Akik nem tudják vagy nem akarják a szüleik generációjának mintáit követni, akik keresik magukat az új szerepeikben. Akik érdekes felfedezéseket tesznek, mernek kipróbálni új utakat, de szeretnének ebben naprakész, bizonyított tényeken alapuló fogódzókat.

Akik nem követik gondolkodás nélkül a trendeket, már nem hisznek a hangzatos marketingszövegeknek, akik tudják, hogy anyaként sem a legkönnyebb út a legjobb. Akiknek már egy rakat szerep, vagyis cipő sorakozik az életében, és ezek között az egyik legfontosabb a saját Anya-cipőjük.

Ha úgy érzed a blog elolvasása után, hogy szívesen folytatnád a témázást, keress meg és beszéljünk!