2019 májusában a gödi kisgyermekes anyukák pályázhatnak a “Karrier újratervezés anyáknak” program ingyenes csoportos tréningjére és egyéni konzultációjára.

Karrier tanácsadó és megoldásközpontú coach vagyok, az Anya cipőjében blog alapítója. Kétgyermekes édesanyaként nagyon fontosnak tartjom, hogy a nők tudatosan építsék a karrierjüket a gyermekeik születése után is.

Ebben nyújtok segítséget a “Karrier újratervezés anyáknak” programmal, aminek csoportos és egyéni foglalkozásain idén júniusban ingyen vehetnek részt a gödi anyukák, az Anya cipőjében felajánlásából.

A csoportos Karrier újratervező tréning időpontja 2019. június 7. péntek, délután 16.00-18.00. Helyszín: József Attila Művelődési Ház Göd, emeleti nagyterem. Résztvevők száma maximum 12 fő.

Az egyéni Karrier újratervező ülések időpontja 2019 júniusa, előzetes egyeztetés alapján, helyszíne rugalmas. Résztvevők száma 3 (külön alkalmakon).

A pályázat benyújtására emailben, az anyacipojeben<@>gmail.com címre küldött levéllel van lehetőség 2019. május 31.-ig. Az emailben a telefonos elérhetőség mellett kérjük, hogy a jelentkező 3-5 mondatban foglalja össze a karrier céljait a következő évre. A pályázat elbírálása után minden jelöltet válaszlevélben értesítünk. A tárgyban jelezni kell, hogy a csoportos vagy egyéni tanácsadásra pályáznak, mindkettő megjelölhető.

A közös gondolkodás és a naprakész információk segítenek felkészülni az átmenetre.

A pályázat feltétele a gödi lakóhely, illetve a legfeljebb tíz éves, saját háztartásban nevelt gyermek.