Ha érzed az Új Év szelét, ha a következő évben szeretnéd valóban megragadni az időt, az életeteket, ha szeretnél még többet megélni azokból a szuper pillanatokból, amik rád, rátok várnak, gyere és csatlakozz az ÉVTERVEZŐ ANYÁK közösségéhez! Workshopjaink idén kiegészülnek az ÉVA ÉVE Anyákra szabott Évtervező kiadvánnyal, ami segít abban, hogy egész évben kézben tarthasd a céljaidat és a megoldásaidat! 

2016 decembere volt. Kis csúszással, de úgy gondoltam, ideje az egyéves lányom mellől kicsit visszatérni a felnőtt életbe, célokra, projektekre, eredményekre vágytam, kipipálható listákra, vagy csak egy kis fejsimire, hogy összetartom az életünket.

Fogtam, és letöltöttem a jól ismert Évtervező munkafüzet legfrissebb változatát. Nekiültem kitölteni, és…

Fél óra múlva már sírtam. Nem lehet, hogy a 2017-es évem célja az legyen, hogy egyszer végre kialudjam magam, és az legyen az évem csúcsteljesítménye, hogy legalább háromszor üres volt a szennyestartó!

Haszontalannak és értéktelennek éreztem magam, és egyáltalán nem jött meg a kedvem az új évhez. Pedig szerettem volna célokat állítani magam elé, de úgy látszik, a belső változásaim, eredményeim nem voltak kifelé mérhetőek, követhetőek.

Ha szeretnél egy valóban jó évet látni magad előtt, kerüld ez a stresszes évtervezőket!

Le kellett vonnom a következtetést: ezt az amúgy szuper Évtervezőt bizony nem a kisgyerekes anyáknak találták ki. De akkor mivel tervezzem a következő minimum öt évem?

Nekiálltam évet tervezni a fehér papíromon. Feltettem magának azokat a kérdéseket, amik segítettek szembenézni magammal az ó- és az újévben. Olyan kérdéseket, amiket azok a szuper coachok tettek volna fel nekem, akikkel szerencsém volt dolgozni az elmúlt években, és akik már annyiszor segítettek más szemszögből ránézni az életemre, a megoldandó feladataimra.

Az évtervezés végén baromi fáradt voltam. És lelkes, izgatott, nyugodt. Elégedett voltam, ha csak pár percre is. Előttem volt minden, ami fontos volt, a céljaim, az összefonódó életterületeim, és végre mindegyikben megjelentem ÉN is. Nem csak, mint anya, vagy mint dolgozó nő, sikerült mindent összefüggésbe helyezni, így nem volt nehéz lemetszeni azokat a dolgokat, amik nem voltak fontosak, vagy éppen másnak voltak fontosak.

Arra gondoltam, hogy igen! Ez végre egy jó változtatás, egy szuper alapkoncepció átgondolása, kiterjesztése. Mert minden ANYÁNAK jár ez az élmény, az évtervezés, a rendszeres önvizsgálat, az erőforrások és célok feltérképezése, Jár a sikerélmény, a tervezéssel járó tiszta jövőkép, a fontosság érzése, egy őszinte tükörkép. És persze jár az “én-idő”, a tér, amiben önmaga lehet, ez pedig kitűnő ajándékká teszi az ÉVA ÉVE évtervező kiadványt és a hozzá tartozó workshopot.

Az ÉVA ÉVE kiadvány segít, hogy kézben tarthasd a céljaidat, erőforrásaidat és a megoldásaidat is, egész évben!

A workshop nem csupán a kiadvány kitöltésre ad teret. A legszuperebb az egészben az, hogy egy egyedülálló módszertan, az irodalomterápia bevonásával még annál is hatékonyabban tudjuk eltölteni az évtervezés első két óráját, mintha otthon állnánk neki a kiadványunk kitöltésének. Gaál Szilvia irodalomterápiás szekciója nem csak rámelegít minket az önmunkára, de az általa bemutatott, közösen feldolgozott szöveg és a célirányos kérdések észrevétlenül elindítják, felgyorsítják a munkát. És kinek fontosabb a hatékony, mégis élvezetes munka, mint nekünk, anyáknak?

Adjuk meg hát ezt a lehetőséget minden Anyának, akit szeretünk, becsülünk, értékelünk! Kezdjük tehát… magunkkal? 😉

Az elérhető Évtervező alkalmakat folyamatosan megjelentetjük itt és a Facebook oldalunkon!

ÉVA ÉVE Évtervező Workshop VÁC – 2019.11.26 17.30-19.30 Meet&Workshop

ÉVA ÉVE Évtervező Workshop GÖD – 2019.12.12 10.00-12.00 JAMH Göd