Anya cipőjében

Önismereti állomások anyáknak, tűsarkúban tipegőknek és bakancsban rohanóknak.

Karrier újratervezés anyáknak

Közeleg a nagy nap, amikor visszatérsz a munka világába, de bizonytalan vagy abban, mit is szeretnél csinálni, egyáltalán hogyan fogod innentől menedzselni az életeteket? Aggódsz, hogy a bölcsi-ovi, a munkahely és az otthon között lavírozva elveszted önmagad? Vagy már esetleg el is kezdted a munkát, de nem erre számítottál? 

A Karrier újratervezés anyáknak program segítségével rövid idő alatt képes leszel átlátni a céljaidat, a lehetőségeiket és rátalálhatsz a megoldásra, ami a TE családodnak a legjobb!

Hidd el, nem mindegy, hogy mennyire felkészülten ér ez az új életszakasz, ami az egész családot érinti és kulcsfontosságú, hogy te anyaként hogyan éled meg ezeket a változásokat! Van 9+1 érvem, hogy miért kezdj felkészülni rá még ma!

Az anyaság és a karrier egyensúlya megvalósítható, ebben feltétel nélkül hiszek

Ha bátran tudsz szembenézni magaddal és felismered, hogy elakadtál a feladattal, nagy segítség lehet egy külső segítő bevonása, aki

“lépésről lépésre vezet el az önismereti állomásokon keresztül a következő életszakasz megtervezéséhez és megvalósításához úgy, hogy a karrier mellett a magánéleted egyensúlya is megmaradjon!” 

Karrier újratervezés anyáknak – a program moduljai

  1. Modul – A helyzeted és a céljaid felmérése – 10.000 forint

Az első felmérés szolgáltatás egy részletes személyiségtipológia elemzést, egy 90 perces karrier-elemző ülést és részletes javaslatot tartalmaz a következő karrier-lépésedhez.

2. Modul – Személyes karrier-térkép készítése és a megvalósításhoz vezető lépések – 15.000 forint

A 120 perces ülés során a céljaid, lehetőségeid és erősségeid alapján egy személyes karrier-térképen felrajzoljuk a számodra elérhető karrier-alternatívákat, a hozzájuk vezető utat és megvizsgáljuk hatásukat a te és családod életére.

3. Modul: Karrier coaching és tanácsadási folyamat – 10.000 forint / alkalom

Az egyéni igények alapján felépülő folyamat eredménye az elakadások feloldása, a munka és a magánéleti szerepek összehangolása, az elérhető legjobb karrierlépcső megtalálása és elérése. 90 perces, megoldásfókuszú coaching és karrier tanácsadás ülések, igény szerinti számban, ingyenes utánkövetéssel. 

Karrier tanácsadó vagyok, coach, vállalkozó, két kislány édesanyja. Fordulj hozzám bizalommal, hogy közösen kihozzuk a legtöbbet a dolgozó anyai szerepedből!

A program során számos egyéni célod segítek elérni úgy, hogy te a saját tempódban haladhatsz. Ha szeretnéd tudni, hogy mivel fogunk foglalkozni és mivel tudsz többet a program végére, akkor olvasd el erről a részletes posztot!

Te elfogadod a hátrányos kiinduló helyzeted? Belemész a játszmába, hogy mindenkinek megfelelj?

Ha szeretnél valódi egyensúlyt teremteni a szerepeid között, együtt újratervezhetjük a karriered!

2019 májusában a gödi kisgyermekes anyukák pályázhatnak a “Karrier újratervezés anyáknak” program ingyenes csoportos tréningjére és egyéni konzultációjára. Jelentkezz te is, ha szeretnél élni ezzel a lehetőséggel!

%d blogger ezt szereti: