Anya cipőjében

Önismereti állomások anyáknak, tűsarkúban tipegőknek és bakancsban rohanóknak.

Rólam

  • Jámbor Fruzsina vagyok.
  • Szociológus, HR szakember, karrier tanácsadó, coach.
  • Két ördögi kislány édesanyja.
  • Y generációs álmodozó, botcsinálta blogger.
  • További önkéntesen vállalt címkéim: kötődően nevelő, kommunikációs kényszerben szenvedő, fröccskedvelő.
  • Kedvenc anyacipőm: nyersbőr slip-on.

Kislányként olvasásból szerettem volna megélni, később a színház, a film vonzott. Végül aztán szociológus mesterdiplomát szereztem, emiatt szeretek mindig több irányból tekinteni a világra és benne az emberekre, dolgokra.

Az emberek sorsának követése, segítése a kezdetektől meghatározta a munkámat. Fejvadászként karrierálmok beteljesítésében támogattam az ügyfeleim és a jelöltjeim. Később nagyvállalatoknál dolgoztam, ahol a stratégiai feladataim mellett mindig kerestem az emberi kapcsolódás lehetőségeit, ez hitem szerint a HR szakma létének a célja. Toborzás, fejlesztés, tehetség-menedzsment, tréning, coaching, mind egymásra épültek, szépen beletanultam mindbe.

Hosszú rákészülés, betegség, elakadások után, harminc évesen lettem anya, és őszintén megvallva, megküzdöttem az anyai szereppel, ami először túl nagy, majd egyre szűkebb cipőnek bizonyult a lábamon. A bizonytalanság, a visszajelzés hiánya, az információk és az ösztöneim ellentétei, az életem fókuszának megváltozása, a teljesítmény- és megfeleléskényszer útvesztőjében lépésről lépésre haladva jutottam el a saját anyaságomhoz.

Anyaként rengeteg segítséget kaptam, elsősorban férjemtől és a két lányunktól, akik előtt szeretnék jó példával elöl járni. Ezért tartom fontosnak, hogy az engem foglalkoztató területen, az életpálya, karrier tanácsadásban és a coachingban is tudjak értéket teremteni. Az Anya cipőjében ezeket a szolgáltatásokat ajánlom minden nőnek és anyának, aki szívesen csatlakozik hozzám.

%d blogger ezt szereti: